2021-06-20 07:52:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Próbálj meg úrrá lenni aggodalmaskodó természeteden

Napi horoszkóp június 20-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint jó nap ez a szerelemre! A szíve mélyéig át is érzel, amit mondasz, teszel, gondolsz. Persze te tudod jól, hogy a visszatartott gondolat tud a legmélyebb lenni. De néha ki kell mondani azt is, ami szavakba csak alig önthető.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A mai napon tegyél végre félre minden munkát, minden felesleges tevékenykedést. Vidd inkább a családodat valami kellemes helyre, ahol megélhetitek az együttlét örömét. Ma olyasmit is élvezhetsz, amit máskor nem.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nem halogathatod örökké a dolgokat, egyszer fel kell tenned a kérdéseket, és meg kell mondanod valakinek, ami a lelkedet nyomja, hogy végre tisztán láss, és mások is tisztán lássanak. Jól jársz, még ha apróbb konfliktusba is keveredsz.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Álmodozó, de akaratos vagy is egyben: ha társad ezt jól tűri, akkor rendben. Ellenkező esetben ne akard minden áron ráerőltetni a másikra a te vágyálmaidat. A szerelemben persze összeforrhat az is, ami nagyon különböző.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Általában eléggé napsugaras egyéniség vagy ahhoz, hogy ne legyen szükséged arra, hogy fizikai értelemben is süssön a nap. Most mégis valami kedvetlenség felhőzi lelkedet, úgyhogy szükséged lesz vidámító programokra, barátokra és főleg fényre!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Próbálj meg úrrá lenni aggodalmaskodó természeteden. Ha sikerül megszabadulnod a jövőt illető kételyeidtől, akkor a jelent is felhőtlenebbül tudod majd élvezni. És a bajaid is úgy oszlanak el, mint a szappanbuborék a levegőben.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nyugodt lehetsz a napod felől: ma semmi olyan nem történhet, ami felizgatna, vagy túlságosan magával ragadna. Szükséged is van erre a nyugalomra, mert az elkövetkező napok bőven tartogatnak majd izgalmakat a számodra.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Néha túl szigorú vagy a társaddal szemben, máskor meg csordultig vagy iránta szeretettel. Vajon melyik éned az igazabb? Ugye, hogy a szerető! Akkor ma engedd, hogy ez az arcod kapjon több esélyt a megmutatkozásra.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Egy váratlan telefonhívás felboríthatja a napodat, de valószínűleg inkább jó, mintsem rossz értelemben. Néha napján még te is megteheted, hogy változtass az elképzeléseiden. A sziklaszilárdságot elég belül őrizned.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Lepd meg a kedvesedet egy romantikus nappal! Ha még szabad az estétek, intézd úgy, hogy kettesben tölthessétek. Egy gyertyafényes fürdőzés mindkettőtöknek gyönyörűségére válik. A gondok megvárnak holnap is, most legyél boldog!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Izgalmas kalandok várnak rád, szerelem is elképzelhető, de csak kötöttségek nélkül.  A bolygók jelzése szerint inkább a könnyed örömök, mintsem a mély érzelmek, szenvedély az, ami most vonz. A Nyilas Telihold néhány társasági eseményre ad lehetőséget, amely magával hozza az ismerkedést is. Az egyikből idővel komoly szerelem szövődhet.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A te legnagyobb erényed a megbocsátásra való képességed: élj vele! Tudod, te is követtél el már hibákat, miért is nem néznéd el ezt másoknak is. Különösen akkor, ha igazából szereted is az illetőt. A kapcsolatotok megér ennyit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: